3 daagse van Holland 2007 groot succes


De door het samenwerkingsverband tussen HOC’93 en MINOR georganiseerde 3 daagse van Holland is een groot succes gebleken. Rond de 425 deelnemers hebben de afgelopen 4 dagen (6,7,8 en 9 April) ruimschoots kunnen genieten van de wedstrijden. De aftrap werd gedaan met een Nacht-OL in Harderwijk. Hieraan namen uiteindelijk zo’n 90 gegadigden deel. Zaterdag 7 April werd er gelopen op Havelte-West. De dagprijzen werden deze dag uitgereikt door Monica Roelinig, voorzitter van de NOLB (www.nolb.nl).

Op 8 April werd er een wedtrijd op het Stroese zand gelopen. De dagwinnaars kregen deze dag de prijzen uitgereikt door dhr. Willem Kiers van SportDrenthe (www.sportdrenthe.nl)

Ook werd er op 8 april door Dick en Jennie Fijlstra van Hoc’93 een introductie gegeven met betrekking tot het radio orienteren. Er waren voor deze introductie rond de 30 belangstellenden. Meer informatie over radio orientering : www.ardf.nl.

9 April, de laatste dag van de 3 daagse stond in het teken van het WRE (World Ranking Event) Zoals de naam al min of meer aangeeft kunnen er bij eer WRE punten verdient worden voor de wereldranglijst. Zeer trots zijn we te kunnen melden dat Hoc’93 lid en Nationaal kampioen Clemens Roos in het internationale veld van deelnemers de vierde plaats heeft weten te bemachtigen. De overall kampioenen en de winnaars van het WRE kregen de prijzen uitgereikt door dhr. Rob Daamen, wethouder sportzaken van de gemeente Harderwijk.

Meer info en uitslagen kunnen worden opgevraagd op de website van de 3 daagse van holland: www.3daagsevanholland.nl