Verrassingen tijdens de OLiebOLlen-OL


HAPPY NEW YEAR!!!

Op Oudjaarsdag vond de traditionele OLiebOLlen-OL plaats in Meppel. Op de sprintkaart van de wijk De Oosterboer werden de deelnemers eerst op een uitdagende OL getrakteerd voordat ze aan de oliebollen mochten. Na een kort vrij postennet van 4 posten volgden 2 puzzels. Afsluitend kon er nog een korte normale OL worden gelopen. Vooral de 2e puzzel waarbij de kaart was opgedeeld in 12 door elkaar gehusselde fragmenten waarover de route was getekend, was een uitdaging. Deze puzzel zorgde voor de nodige hoofdbrekens maar kon uiteindelijk toch door een groot aantal deelnemers worden opgelost. Zie de foto’s voor de 2 puzzels.

Traditiegetrouw bedankte de voorzitter, Ton Roos, na afloop van de OLiebOLlen-OL de vrijwilligers die zich in 2017 voor HOC’93 hebben ingezet. Zij kregen allemaal de overheerlijke HOC’93 wijn. Dames en heren bedankt voor jullie inzet en hopelijk kunnen we komend jaar ook weer een beroep op jullie doen.

Normaal gesproken worden de laatste oliebollen na de toespraak van de voorzitter opgegeten en vertrekt iedereen weer naar huis maar nu vroeg 1 van de leden (Klaas de Jong) het woord. Hij richtte zijn woorden tot de voorzitter en uiteindelijk de hele familie Roos. HOC’93 is in 1993 opgericht door Ton Roos en tot op de dag van vandaag is hij de motor van de vereniging ondersteund door de gehele familie Roos. Namens alle leden reikte Klaas een dinerbon uit aan Ton en zijn familie als blijk van grote waardering en dank. Wat een enorme verrassing. Namens Ton en familie alle leden van HOC’93 hartelijk dank voor dit geweldige gebaar!