De laatste van 2019…. de OLiebOLlen-OL.

Voor HOC’93 zit het OL-jaar 2019 erop. Vandaag voor de liefhebbers 4 lusjes van zo’n 1,2km en als je wilde 2 daarvan met alleen een oro-kaart (alleen hoogtelijnen) maar het mochten ook 4 gewone OL-kaarten zijn. Na afloop traditiegetrouw lekker oliebollen eten, het heet tenslotte niet voor niets de OLiebOLlen-OL. En dan natuurlijk de jaarafsluiting van onze voorzitter waarbij de baanleggers van 2019 en helpers achter de schermen de traditionele fles wijn en het warme applaus van de deelnemers krijgen.

De arena in het openlucht theater op de Bosberg was een ideale plek vandaag voor de OLiebOLlen-OL. Het was steeds weer goed kijken hoe je voor je volgende lusje weg moest lopen uit het theater.

2 gewone kaarten en 2 oro-kaarten

Fris was het wel maar verder waren de omstandigheden super. We zagen vandaag ook vele nieuwe gezichten van o.a. de lokale atletiekvereniging Invictus. Zij grepen de mogelijkheid om in ‘hun achtertuin’ met kaart en kompas een rondje te lopen. Speciaal hiervoor hadden we ook nog een normale eenvoudige OL van zo’n 4km gelegd. Hopelijk hebben jullie ook genoten en zien we jullie in 2020 vaker bij één van onze wedstrijden. Jullie zijn van harte welkom.

Vanaf deze plek nogmaals alle baanleggers en andere helpers bedankt voor jullie inspanningen dit jaar. We gaan er in 2020 weer tegenaan. De kalender is zoals gewoonlijk weer goed gevuld😁. Enne, zeg nou zelf, hier doe je het toch voor?

IEDEREEN EEN FIJNE JAARWISSELING EN EEN GOED, GEZOND EN SPORTIEF 2020 MET VELE MOOIE OL-MOMENTEN.

O ja, de uitslagen staan op de site (hierboven in het menu): https://www.hoc93.nl/uitslagen/

En als laatste: mocht je nog iets willen lezen komende dagen… dan vind je hier een bloedstollend OL-verhaal van Edo. De titel is ‘Post 26’.
https://ftumsj.blogspot.com/?m=1