City-O in Meppel

Vanaf a.s. zaterdag 29 mei kun je een (LANGE) city-O in Meppel lopen. T.o.v. de city-O in Zwolle vorige maand hebben we de afstanden nog iets verlengd. Tip: start niet zoals je een stadsprint van zo’n 15 minuten zou lopen, je bent nu wel iets langer onderweg :).

Deze city-O lopen we nog als individuele training. Hopelijk kunnen we eind juni, veilig, weer een training met echte posten organiseren. We wachten met spanning op de mogelijk versoepelingen van de overheidsmaatregelen.

Kies zelf je moment waarop je gaat lopen. We raden je echter wel aan om het weekend te kiezen en dan vroeg in de morgen. Dan heb je het meeste kans dat er weinig verkeer en mensen op straat zijn. Let op: de routes zijn niet autovrij!

Voor de mensen die nog niet zo vaak op een sprintkaart hebben gelopen, hierbij nog even de belangrijkste symbolen:

Afkomstig uit ISSPROM2019 van de IOF

T.o.v. een ‘bos’kaart heb je met een sprint- of stadkaart te maken met “verboden”. Symbolen die verboden te passeren zijn, mogen in geen geval worden gepasseerd of betreden. Ook al vind je dat je ergens wel langs kan, HET MAG SIMPELWEG NIET. Dus een heg of een muurtje waar je denkt wel overheen te kunnen springen, mag je niet passeren. Kun je in de legenda het bijbehorende symbool vinden?
Plantsoen (het donkerste groen) en privéterrein (olijfgroen) worden soms ook wel door elkaar gebruikt. Belangrijkste: beide mag je niet betreden.

Schrijf je snel in als je het nog niet hebt gedaan. in de loop van deze week ontvang je de digitale kaart, postomschrijving en maprun-codes. Op verzoek en tegen betaling sturen we een papieren kaart op.