Er gaat niets boven….

Jullie weten wat ze zeggen… Er gaat niets boven Groningen. 15 mei a.s. kunnen jullie het zelf beleven met de Dubbelsprint op de campus Zernike in Groningen. Doordeweeks bruist het er van de activiteit en de mensen maar in het weekend is het doorgaans een en al rust. Alhoewel, ook de diverse studentensportverenigingen hebben hun accommodatie en sportvelden op de campus dus je treft er sowieso wel sportende studenten aan. Op 15 mei dus ook OL-ers. De dubbel-sprint van HOC’93 staat dan op de kalender. 2 Echte stadsprints met winnaarstijden zo rond de 12 minuten (is althans de inschatting 🙂 ). Na de 1e sprint even uitrusten en wachten tot het startblok voor de 2e sprint begint.

Nou begrijpen we dat voor iedereen, zeg beneden Zwolle, het best een eindje rijden is naar Groningen. Misschien moet je jezelf (en evt. partner/gezin) een plezier doen en er gewoon een weekendje Groningen van maken. Geniet zaterdag van de bruisende binnenstad en kom zondag op je gemak naar de campus voor 2 heerlijke sprints. De middag kun je wellicht nog even een terrasje pakken in Groningen voordat je weer naar het Zuiden rijdt.

Omdat de Dubbel Sprint van HOC’93 in de week van World Orienteering Day valt, is het meteen een leuke uitdaging om iemand mee te nemen en kennis te laten maken met oriënteren. Een sprint leent zich altijd goed voor nieuwelingen om kennis te maken met onze mooie sport. Schrijf jezelf en evt. introducees zo snel mogelijk in. Vanaf maandag 9 mei betaal je na-inschrijvingskosten…