Het oriënteren gaat weer beginnen….

Een route van etappe 3 tijdens de Swiss O-Week.

Terwijl het nog lekker zomert in Nederland is regio Noord weer naar school en aan het werk en kan ook het oriënteren weer beginnen. Maar misschien ben je er tijdens de vakantie gewoon mee door gegaan en heb je aan een mooie buitenlandse wedstrijd of meerdaagse meegedaan. We weten dat HOC’93-leden actief zijn geweest in bijvoorbeeld Zwitserland (zie ook het kaartfragment) maar ook in België. Misschien hebben jullie de wereldtoppers zien strijden tijdens het Wereld Kampioenschap (WOC2019) in Noorwegen op http://news.worldofo.com/ tref je mooie verslagen, kaarten, analyses en gps-animaties aan. Een aanrader om eens naar te kijken. Maar misschien heb je ook lekker vakantie gevierd en even niet aan oriënteren gedaan. In dat geval heb je zeker weer zin om het bos in te gaan met kaart en kompas 🙂 … en dat kan…

HOC’93 All Round Kampioenschap 2019

Zondag 8 september a.s. trappen we het seizoen af met het traditionele HOC’93 AllRound Kampioenschap 2019. De wedstrijd van het jaar waar vele oriënteerders naar uitkijken. In 1 wedstrijd zitten verschillende technische OL-vormen verwerkt zodat waarbij al je vaardigheden worden aangesproken. Naast een klein deel gewoon oriënteren, moet je het misschien met alleen hoogtelijnen doen, of zijn de paden op de kaart weggelaten of moet je het maar met een kleine strook kaartinfo tussen 2 posten doen of misschien moet je wel enkele posten op memory aanlopen. Laat je verrassen maar weet zeker dat we je uitdagen!

De kaart waarop we lopen is Berkenheuvel. Een hele mooie kaart met veel klein detail/relief! Meer gegevens vind je in de kalender en daarin kun je je ook inschrijven. (rode icoontje (poppetje en ‘plusje’))

Schrijf je op tijd in want omdat het een kampioenschap is, moeten we medailles bestellen. Na-inschrijven kan maar dan loop je buiten het kampioenschap. Zondag 1 september 23:59u is de deadline.

Nieuwe site

Waarschijnlijk is het je opgevallen dat de site er iets anders uitziet. We hebben een uprade uitgevoerd waardoor de site er weer voor een tijd mee door kan. Komende periode zullen we nog wat aanpassingen doorvoeren en/of de informatie bijwerken. Zie je zaken die niet kloppen, schroom niet om het even aan de secretaris door te geven.