Oliebollen-OL op de Bosberg bij Appelscha

Op 29 december a.s. houden we de OLiebOLlen-OL op de Bosberg bij Appelscha. Gelukkig heeft Staatsbosbeheer ons toestemming gegeven om hier te mogen lopen. Klaas de Jong heeft als baanlegger een estafette in petto die je individueel kan lopen of met 1 partner. Er zijn 4 korte lussen van 1,5-2 km en als variatie kun je er voor kiezen om 2 van deze 4 lussen op een zogenoemde oro-hydro kaart te lopen. Dat betekent dat je op deze kaart alleen de hoogtelijnen en de water-objecten hebt staan. Kies dan bij de inschrijving voor de categorie/route Mix (route 1). Zie ook de inschrijvingspagina. Loop je met een partner dan bepaal je zelf wie de oro-kaart loopt. Je kan allebei een normale en een oro lopen maar je kan ook besluiten om 1 loper beide oro’s te laten lopen.
Route 2 zijn 4 lussen op een normale kaart en Route 3 zijn 4 kortere en eenvoudige rondjes voor de jongere jeugd. Voor nieuwkomers hebben we ook een normale eenvoudige OL van ongeveer 4 km.

De OLiebOLlen-OL vindt in een echte arena plaats. We zullen starten, wisselen en finishen in het Openlucht theater De Koele. We zullen daar onze partytenten opzetten voor onderdak en na afloop natuurlijk de Oliebollen met warme chocomel! Neem als je hebt geparkeerd meteen je tas mee naar de arena, zodat je niet extra heen en weer hoeft te lopen.

Kom op tijd want de massastart is om 10:30u. Rond 11:45u stoppen we en gaan we lekker genieten van de oliebollen en zal onze voorzitter traditiegetrouw het jaar afsluiten en de vrijwilligers bedanken.

Voor de volledigheid: IEDEREEN IS WELKOM!

We hebben trouwens ook de kalender voor de 1e helft van 2020 gepubliceerd! Check ‘m snel en zet de data in je agenda.