Stormachtige 3e HOC’93

Terwijl storm Dennis een week later over het land raast, teisterde storm Ciara de 3e HOC’93 Competitiewedstrijd op Oude Willem. Reden voor een aantal deelnemers om thuis te blijven maar gelukkig kwamen nog ruim 50 lopers naar de wedstrijd. Met dank aan de baanlegger en controleur kon iedereen al voor 10.00u starten en konden we ook op tijd de posten inhalen voordat de storm echt tekeer zou gaan. Maar goed ook want tijdens het inhalen hoorden en zagen we al bomen sneuvelen. Tijdens de wedstrijd was de wind wat vlagerig maar hier hadden we gelukkig weinig last van.

Buiten beeld gingen hier meerdere bomen plat tijdens het inhalen…

We hebben als Technische Commissie de situatie rond post 125 nog bekeken. Het SI-station was door een afgebroken beugel op de grond gevallen en door de meeste deelnemers gemist. We scharen het ontbreken onder het niet werken van de elektronische controle waardoor de back-up controletang gebruikt dient te worden. Voor zover we hebben kunnen beoordelen heeft iedereen dit gedaan (of een papiersnipper meegenomen).

We hebben daarom besloten de uitslag intact te houden. Er worden dus geen legs uitgehaald. Voor vragen of opmerkingen kun je je wenden tot de Technische Commissie.
De uitslag stond vorige week al online dus mocht je ‘m hebben gemist, check dan nog even de uitslagen via het menu.