Training voor HOC’93 leden

Als het goed is, hebben alle leden een e-mail ontvangen over de mogelijkheid van een individuele training in het weekend van 23 en 24 januari a.s. Aanvullend op die mail wijzen we jullie graag op de extra route die we hebben: een 4,5km middel/eenvoudig. Om onduidelijkheid in de inschrijving te voorkomen hebben we deze route voor deze keer route 4 genoemd. Mocht je al hebben ingeschreven en iets willen veranderen mail dan de secretaris of schrijf je nog een keer in en vermeld bij de bijzonderheden dat de andere inschrijving vervalt.

Kijk ook alvast eens naar de app MapRunF in de App-store of de Play-store. We gaan proberen hiervan gebruik te maken. Dit heeft 2 belangrijke voordelen: 1. de app zorgt voor tijdregistratie en het opslaan van de gelopen route en 2. de app geeft je een signaal als je op de goede postlocatie bent. Mocht er een lintje zijn verdwenen dan weet je dat je goed zit en door kunt.
Op http://maprunners.weebly.com/ kun je meer info vinden over de app.

Bezitters van een Garmin sporthorloge waarop je apps kunt installeren, kunnen in de IQ-store van Garmin de MapRunG app installeren. Jouw Garmin geeft je dan een signaal als je bij de post bent… (dit laatste moet ik zelf overigens nog testen maar de app staat al op mijn Garmin 🙂 ).