Uit de (corona) winterslaap…de 1e NC van 2022

Zondag 13 februari a.s. komt oriënterend weer uit de (corona) winterslaap. Ruim 100 deelnemers verschijnen aan de start voor de 1e Nationale Competitie van de NOLB. De wedstrijd telt tevens voor de HOC’93 competitie.

Het decor is Havelte-Oost, een militair oefenterrein met heide, zand verstuivingen en ’tankbanen’ en de nodige kleine details. De kaart is in 2019/2020 opnieuw getekend door Gediminas Trimakas. Rondom de finish en op weg naar de start zie je ook de bekende Drentse hunebedden. Over de start gesproken: die is ruim een kilometer van het secretariaat. Een lekker stukje om jezelf op te warmen voor de wedstrijd. Op weg naar de start kom je langs de finish. Je kan een jasje achterlaten bij de start die wij vervolgens mee zullen nemen naar de finish.

Kijk svp in de kalender op deze site voor de locatie van het secretariaat. Ten opzichte van de aankondiging die via de site van de NOLB was te zien, is de locatie van het secretariaat en het parkeren omwille van de veiligheid verplaatst.

Tot zondag!