VAN HET BOS NAAR DE STAD

Na de individuele trainingen in januari, februari en maart in het bos zoeken we nu de stad weer op. Vanwege het broedseizoen laten we het bos even met rust en gaan we weer op hoge snelheid met een kaart in de hand door bebouwd gebied en/of een stadspark lopen. We trappen af in het weekend van 24 en 25 april (of de dagen erna) met een individuele training in de binnenstad van Zwolle. De planning is een iets langere City-O dus geen echte sprint maar iets meer voor de langere adem.

Naast HOC’93-leden zijn ook overige NOLB-leden welkom. Houd wel de geldende COVID-19 maatregelen in acht en houd er rekening mee dat je in de binnenstad gaat lopen. De zondagochtend lijkt dan toch wel een goed (rustig) moment.

Na Zwolle doen we in het weekend van 29 en 30 mei Meppel aan. Met een verder uitgebreide kaart van Meppel plannen we hier ook een langere city-O. Vooralsnog ook in de vorm van een individuele training. Mochten de maatregelen zijn versoepeld dan maken we er misschien een georganiseerde training van met posten en al. Houd vooral de site of Facebook in de gaten voor een update.

Op 27 juni zoeken we dan het bos weer op (Havelte-West) en tegen die tijd hopen we dat we elkaar weer in levende lijve in het bos kunnen treffen. Lekker lopen met en tegen elkaar en vooral voor en na afloop elkaar weer even spreken. Een mooi vooruitzicht toch? Dat moet vast gaan lukken. Het einde lijkt in zicht en tot die tijd nog even individueel aan de slag. Laten we zeggen: “Tot eind juni!”