Wie worden de AllRound kampioenen 2020?

We waren online de afgelopen periode wat stil maar achter de schermen zijn we natuurlijk druk bezig geweest met de organisatie van de wedstrijden die nog op de kalender staan en die we ondanks COVID-19 toch nog kunnen organiseren. Begin september hebben we kunnen genieten van een mooi NK Middle Distance op de Bosberg bij Appelscha en nu staan we aan de vooravond van het traditionele AllRound Kampioenschap 2020 van HOC’93. Officieus wordt dit ook wel het Nederlands Kampioenschap AllRound genoemd.

Een unieke wedstrijd waarin verschillende OL-(trainings)vormen bij elkaar tot een uitdagende wedstrijd leiden. Tijdens deze wedstrijd worden alle skills aangesproken. Niet alleen loopvermogen en normaal oriënteren maar ook op geheugen lopen (memory), in een smalle corridor lopen waarin de omliggende kaartinformatie ontbreekt, delen van de kaart waar paden ontbreken of alleen hoogtelijnen beschikbaar zijn etc. In de wedstrijdinfo worden doorgaans de vormen uitgelegd, die men het betreffende kampioenschap tegenkomt.

Deze keer stellen we de wedstrijdinfo ook alvast online ter beschikking om de geprinte versie op de wedstrijddag te kunnen beperken. Alvast veel voorpret toegewenst en succes tijdens de AllRound!