6e HOC’93 competitie op Veldhuizen


Het was druk in Veldhuizen. ATB’ers met een tourtocht, paarden/ruiters en natuurlijk de OL-ers. Aangenamere temperaturen, het voorjaar komt eraan.

De kaart met routes en splits staan op Routegadget. Via

  • deze link
  • kun je zowel je route intekenen als de splits bekijken.

    ————————————-

    Haal meer uit je OL…met Routegadget!!!
    Gezien na de vorige wedstrijd op de Kale Duinen? Via de site van HOC’93 kun je gebruik maken van Routegadget. Met Routegadget kun je je eigen gelopen route intekenen en deze vervolgens vergelijken met andere lopers. Omdat de tussentijden gekoppeld zijn aan routegadget kun je na het intekenen een animatie van jezelf maar ook van andere lopers (max. 10 lopers tegelijk) terugkijken. Je ziet dus perfect waar je een goede keuze hebt gemaakt of waar je beter een andere keuze had kunnen maken.

    Uiteraard is routegadget vooral van waarde als zo veel mogelijk lopers hun route intekenen. Kijk eens na deze wedstrijd op de HOC’93 site en volg de link naar routegadget om je route in te tekenen.
    Intekenen gaat eenvoudig: Vink ‘Teken uw route’ aan. Kies vervolgens de route en kies je naam. Zoom evt. in met de +-knop. Begin bij de start en klik je route. Je zult zien dat de route wordt getekend a.h.v. de punten die je klikt. Voeg evt. nog opmerkingen toe over de wedstrijd, gemaakte fouten of problemen en druk zodra je klaar bent op ‘Route opslaan’. Bekijk het resultaat en vergelijk meteen met andere lopers tenzij je de eerste bent…..dan moet je even wachten tot anderen ook hun route hebben ingetekend.
    Loop je met een gps-tracker? Je gps log kun je ook invoeren. Na het invoeren van je log bestand de route goed leggen op de kaart en klaar.