Geen 3-uurs wedstrijd WEL TRAINING !!!


Beste OL-ers,

We hebben helaas te weinig inschrijvingen om de 3-uurs als wedstrijd te organiseren. Wel zetten we de posten in het bos en zijn de routes van de 3-uurs in voldoende aantallen ter beschikking. Vanaf 10.30u kunnen jullie van start voor een eigen training die je zelf in kunt vullen. Je kan afspreken met anderen om er toch een estafette van te maken, je kan er een individuele estafette van maken en dat alles max. 3 uur lang. Wij controleren niet en maken geen klassement op, wel kunnen jullie de tijden registreren en de splits uitprinten. We gebruiken wel SI!

We hopen dat jullie hier begrip voor hebben en toch naar de ‘3-uurs-training’ komen en er deels zelf iets leuks van maken.

Jullie vragen je misschien af wat onze overwegingen zijn: ten eerste zijn er te weinig teams om een klassement op te maken. Ten tweede vergt het organiseren van de 3-uurs als wedstrijd aanzienlijk meer effort dan de hierboven geschetste training. Dit was ook een belangrijke reden voor de onderlimiet en daar houden we dan ook aan vast. (hoe jammer we het ook vinden)