uitslagen en splits 5e HOC93


12-04-2016-update: uitslag gecorrigeerd voor 2 deelnemers die samen liepen en dus NC (not classified) in de uitslag moeten staan.
—-
Een prachtige voorjaarsdag op Havelte-West voor de deelnemers aan de 5e HOC’93 competitiewedstrijd. De baanlegger, Klaas de Jong, bracht de deelnemers dit keer naar het noordwesten van de kaart. Het ‘maanlandschap’ zoals het ook wel wordt genoemd met de grasvlaktes afgewisseld met de bospercelen waar je hard kan lopen. Maar vanuit dit snelle terrein werd uiteraard het gedetailleerde gedeelte rondom de voormalige site aangedaan.

Na de finish kon iedereen in het zonnetje genieten van een kopje koffie/thee met iets lekkers in de theeschenkerij van de Maargieshoeve (zorgboerderij). Een ideale plek om even na te kaarten.

Helaas was er een foutje ingeslopen bij het uitzetten van de posten. Post 112 in route 1 en 2 stond op de verkeerde heuveltop zo’n 30-40m van de goede locatie. Daardoor hebben we de ‘leg’ er naar toe en vandaan voor route 1 en 2 uit de route gehaald.

De uitslagen kun je vinden op de site onder het uitslagenmenu. De splits staan ook online! Let op: voor een goede weergave van de splits staan bij route 1 en 2 ook de legs van en naar 112 erin.

Winsplits: klik HIER