De 1e HOC’93 wordt een ind. training

We zagen het al een beetje aan komen … de 1e competitiewedstrijd van HOC’93 in 2022 wordt een individuele training. We hebben op dit moment geen zicht op versoepelingen waardoor we wel een wedstrijd zouden kunnen organiseren. Gelukkig kunnen we jullie wel een training aanbieden op de door Edo geplande routes. We vallen dus weer terug op het recept van vorig jaar. Degene die staan ingeschreven ontvangen woensdag een mail met de kaarten in pdf-formaat incl. de routebeschrijving naar de parkeer-locatie. Daarnaast ontvang je de codes voor MapRun 6. MapRun 6 is de laatste versie van de app waarmee je kan controleren of je op de juiste postlocaties bent geweest en tevens wordt je tijd geregistreerd. Na afloop kun je resultaten van anderen zien.

Op een zelf te kiezen tijdstip kun je in het weekend dan gaan trainen. Houd er rekening mee dat het bij mooi weer zeker op zondagochtend aardig druk met atb-ers kan zijn.

Wil je (tegen betaling) een geprinte kaart ontvangen, stuur dan uiterlijk woensdag voor 12.00u een e-mail naar de secretaris en vermeld welke routes incl. aantal je wil ontvangen en vermeld tevens je adres.