Jaarafsluiting en prijsuitreiking

Tijdens de OLiebOLlen-OL sluit de voorzitter van HOC’93 ook traditiegetrouw het jaar af. Een vereniging zonder vrijwilligers en sponsoren kan niet functioneren dus hecht het bestuur er ook altijd veel waarde aan om hier aan het einde van het jaar kort bij stil te staan en de vrijwilligers te bedanken met een fles wijn. Van baanleggers, tot controleurs, van materiaal-beheerder tot catering-medewerker en van website-admin tot de verschillende bestuursleden zelf. Het werk dat ze verzetten is veelal op de achtergrond en niet altijd even zichtbaar maar er wordt heel veel werk verzet. Allen heel hartelijk dank en hopelijk kunnen we komend jaar ook weer op jullie bouwen.

Ondanks dat we een kleine bescheiden vereniging zijn, hebben we toch al langere tijd de steun van 2 trouwe sponsoren, JoyTime en Verhoeve Groen. Erik en Klaas Jan, hartelijk dank voor jullie steun.

Prijsuitreiking HOC’93 competitie

Al sinds de oprichting heeft HOC’93 haar eigen competitie. Iets waar we trots op zijn. De wedstrijden worden soms gecombineerd met nationale wedstrijden en in 2022 was het de eerste post-covid competitie die we net als de landelijke competitie ook in een heel kalenderjaar organiseerden. Daarvoor liep de competitie altijd van september tot juni. Met een competitie die in een heel kalenderjaar loopt, maken we er ook een traditie van om tijdens de OLiebOLlen-OL de prijsuitreiking van de competitie te doen. Geen gewacht voor de deelnemers na de laatste competitiewedstrijd en geen gestress bij de TC om snel het klassement op te maken. En bovendien een extra reden voor de prijswinnaars om naar de OLiebOLlen-OL te komen 🙂 .

De einduitslag komt uiteraard ook online maar hierbij alvast enkele foto’s van de prijsuitreiking en de hartelijke felicitaties van het bestuur aan de winnaars.

Renze, Julian, Elin, Marit, Tjitske, Olga, Linda, Joke, Christa, Richard, Rene, Clemens en Anne van harte gefeliciteerd!