Toch geen OLiebOLlen-OL…

Als bestuur hebben we, na de eerder deze week afgekondigde lockdown, besloten om de OLiebOLlen-OL toch te cancellen. De plannen waren al aangepast naar een vorm van individuele training. Ondanks dat dit net als in november op de Kale Duinen toch redelijk veilig zou moeten kunnen, zorgen we toch voor extra reisbewegingen en voor sommigen ook wat verder van de eigen woonplaats. Het leek ons verstandig om jullie toch maar niet in die verleiding te brengen ;). We hopen wel dat jullie nabij je eigen woonplaats lekker het bos in kunnen gaan. Tip: print eens een topografische kaart van een bosgebied in jouw buurt en plan zelf een OL. Ondanks dat je natuurlijk over de paden moet lopen, ben je wel lekker aan het lopen met een kaart in je hand. Via https://scoutingtools.nl/kaarten kun je heel makkelijk een 1:25.000 topo kaart op pdf maken.

We sluiten het OL-jaar 2020 jammer genoeg af met weinig wedstrijden/activiteiten. De teller staat op zo’n 6 wedstrijden en/of trainingen. Laten we hopen dat we in 2021 snel het virus ‘achter ons kunnen laten’ en het ‘gewone leven’ weer op kunnen pakken. Kortom laten we hopen dat we elkaar snel weer in het bos treffen voor een mooie OL.

De Technische Commissie van HOC’93 start wel de planning van de wedstrijden in 2021. We hopen dat de maatregelen ons in ieder geval in staat stellen om in de eerste maanden individuele trainingen te organiseren en er gaandeweg het jaar weer wedstrijden van te maken. We gaan het zien…