1e competitiewedstrijd is een feit!

Onder supermooie herfstomstandigheden hebben we vandaag de HOC’93 Competitie 2019-2020 afgetrapt met de 1e wedstrijd op de kaart Ruinen Oost. 66 deelnemers zagen we aan de start verschijnen met ook de nodige nieuwe gezichten en soms iemand die we al een tijdje niet hadden gezien. Hopelijk gaan we jullie vaker zien. Gedurende de zomervakantie heeft Richard W. het revisiewerk voor de kaart bijna geheel afgemaakt. Hierdoor konden jullie vandaag een mooie wedstrijd lopen en omdat Richard het terrein toch al goed kende heeft hij ook meteen maar de routes gepland.

De kaart zag er groener uit dan dat ie nu in de herfst is. Maar schijn bedroog toch een beetje, het zicht was hier en daar prima maar de loopsnelheid liet dan toch te wensen over. In de zomer had je je door een op het oog ondoordringbaar bos moeten ‘vechten’. (scroll verder naar beneden)

Route 2.

Uitslagen en splits

De uitslagen staan inmiddels op de site. Je vindt ze boven via het menu of klik direct hier.

Hebben jullie al gezien dat we de splits (tussentijden) op onze site hebben geïntegreerd? Met dank aan René kun je op de pagina van de uitslag rechtstreeks doorklikken naar de splits (en ook weer terug naar de site).
Cool hè? René bedankt!

Boven de uitslagen kun je doorklikken naar de splits-view.

Volgende wedstrijd…

Op 29 december a.s. sluiten we het jaar af met de traditionele OLiebOLlen-OL. We zijn nog in onderhandeling met SBB maar we hopen jullie op de Bosberg te mogen verwelkomen. We hebben een kleine duo-estafette in gedachten. Meer details volgen z.s.m. We hopen natuurlijk op zo veel mogelijk HOC’93-ers maar ook niet HOC’93-ers en nieuwkomers zijn welkom.

De competitie vervolgen we op 19 januari 2020. De planning is Berkenheuvel maar zoals jullie misschien weten, zijn we in gesprek met Staatsbosbeheer omdat de toestemming om te mogen lopen in het Drents Friese Wold steeds moeizamer wordt verleend. We hopen hierover binnenkort een goede afspraak te maken die voor een paar jaar gaat gelden zodat we niet voor elke wedstrijd de discussie aan moeten gaan.

Supermooie arena van vandaag met een voorzichtig schijnend zonnetje.