NK Middle Distance 13 september a.s.

De routes zijn gepland, de voorbereidingen getroffen dus we kunnen na een noodgedwongen lange pauze hopelijk op 13 september a.s. strijden om de nationale titels op het NK Middle Distance. We volgen natuurlijk nauw de ontwikkelingen rondom COVID-19 en de evt. bepalingen van de overheid. Conform de huidige richtlijnen kunnen we veilig een wedstrijd organiseren. Uiteraard vragen we ook aan u als deelnemer om u aan de richtlijnen en aanwijzingen te houden. Ben je niet fit en vertoon je de aan COVID-19 gerelateerde symptomen, blijf dan vooral thuis en meld je af.

Als het NK doorgaat volgens planning, lopen we op de kaart De Bosberg bij Appelscha die we in 2019 voor het eerst hebben gebruikt voor de Drenthe 2 Days. Degene die toen hebben gelopen, weten dat een gedetailleerd heuvelachtig gebied op ze wacht. Goed beloopbaar met een uitgebreid padennet.

De inschrijving is reeds geopend. Schrijf je op tijd indien je wil deelnemen aan het NK. Voor 6 september 23:59u! Inschrijven via de inschrijfbutton in de kalender.
Vooralsnog staat de inschrijving voor iedereen open maar we behouden ons als organisatie het recht voor om de inschrijving te beperken tot NOLB-leden indien richtlijnen van de overheid ons hiertoe verplichten.

Mocht je nog niet bekend zijn met De Bosberg dan zie je hieronder een voorbeeld van de kaart met het 1e deel van de W21 WRE (middle distance) tijdens de Drenthe 2 Days 2019.

Hopelijk tot de 13e….. (of daarvoor al op het NK Relay op 6 september bij MINOR).