Strijd om de AllRound titels.

Een overzicht van Route 1 met voorbeelden van de memokaartjes op de voorgrond.

Aanvulling na publicatie: bij het opmaken van de einduitslag is er bij de H60-69 een kleine fout gemaakt. Rink Post stond ten onrechte op buiten mededinging terwijl hij wel voor het klassement meetelde. Uiteindelijk was zijn tijd goed voor de derde plaats en dus de bronzen medaille. Met excuses aan Robert voor de ten onrechte aan hem uitgereikte bronzen medaille. De medaille is op weg naar de rechtmatige eigenaar.

De organisatie was al vroeg uit de veren om het AllRound kampioenschap voor te bereiden. Naast de posten uitzetten moesten ook bij 9 posten de memo-kaartjes voor de memory-OL worden weggezet en dat kost wel even wat tijd. Naast de memory-OL kregen de lopers uiteraard een stukje gewone OL en verder ook nog een flink aantal posten waar op de kaart de paden waren weggelaten en dan moet je toch echt gebruik gaan maken van de andere terrein-kenmerken die op de kaart staan. De hoogtelijnen helpen dan doorgaans het beste maar het blijft lastig. Route 1 kreeg ook nog een cirkel-OL voor de kiezen waarbij alleen de kaartinformatie in een cirkel rondom de post beschikbaar is. Tussen de posten ontbreekt dan de kaartinformatie. Goed kijken of je kenmerken in beide cirkels kan vinden die op elkaar aan moeten sluiten zodat je daarvan gebruik kan maken maar sowieso je kompas goed gebruiken want die is bij deze vorm misschien wel je beste vriend.

Uiteindelijk is iedereen toch vlot uit het bos gekomen en waren er maar heel weinig fouten gemaakt, waardoor we rond 13.00u de prijzen uit konden reiken.

Kijk in het uitslagenmenu voor de winnaars en de tijden en bekijk ook zeker eens de tussentijden via Splitbrowser om je eigen race te analyseren. Alle kampioenen: van harte gefeliciteerd!

Post 105 in het open terrein met op de achtergrond 3 witte paaltjes waaraan voor 3 verschillende routes de memo-kaartjes hingen.