Training Havelte-Oost

Gedurende dit weekend stroomden de mailtjes en appjes binnen van enthousiaste HOC’93-leden die even lieten weten dat ze hadden genoten van de mogelijkheid om te oriënteren. Een individuele training op Havelte-Oost op een gereviseerde kaart. Fijn om al die blije en positieve reacties te horen. Geeft het bestuur en in dit geval specifiek de baanlegger, veel voldoening van zijn werk.

Nieuw tijdens deze training was ook de mogelijkheid om de app MapRunF te gebruiken. Ik moest zelf ook even het een en ander uitvogelen en heb er ook zelf als test de 7,5km mee gelopen. Ik wilde sowieso nog een keer vlak voor het weekend kijken of de lintjes nog hingen dus dat kon ik mooi combineren. Hieronder het resultaat.

De meeste HOC’93-ers hebben de mogelijkheid gevonden om de individuele resultaten te uploaden zodat het zichtbaar wordt voor iedereen. We hebben (nog) geen admin-rechten op MapRunF dus kunnen niets aanpassen. We zullen de mogelijkheden verkennen of we hier meer mee kunnen doen. Of MapRunF ook de mogelijkheid biedt om de gps-tracks van elkaar te bekijken en/of vergelijken, is nog niet duidelijk. Er zijn online ook wel andere mogelijkheden om dit te doen en eenieder die de app heeft gebruikt, heeft in ieder geval een gps-track. Wordt vervolgd.

In de tussentijd hebben we ook toestemming gekregen om in februari op Oude Willem een individuele training te houden. De routes zijn in concept al gelegd. De kalender is al bijgewerkt dus je kan je al inschrijven. Ook voor die training gebruiken we MapRunF weer. Jullie hebben dus weer iets om naar uit te kijken. Tot die tijd… STAY SAFE!